Laatste nieuws omtrent Joomla! CMS

 1. Nieuwe gebruikersinterface: Joomla! heeft recentelijk een nieuwe gebruikersinterface gelanceerd, die vereenvoudigd en verbeterd is ten opzichte van eerdere versies. De nieuwe interface is gebruiksvriendelijker en bevat nieuwe functies zoals een verbeterde mediabibliotheek, een verbeterde beheerscherm en nieuwe widgets.
 2. Verbeteringen in prestaties en snelheid: Joomla! is bezig met het verbeteren van de prestaties en snelheid van het platform, waaronder verbeteringen in de code en optimalisatie van de database. Dit zorgt voor een snellere laadtijd van de pagina's en een betere gebruikerservaring.
 3. Nieuwe SEO-functies: Joomla! heeft nieuwe SEO-functies geïntroduceerd, waaronder een verbeterd beheerscherm voor zoekmachineoptimalisatie en nieuwe opties voor het bewerken van metadata. Dit maakt het voor gebruikers eenvoudiger om hun website beter vindbaar te maken in zoekmachines.
 4. Nieuwe integratie met andere platforms: Joomla! integreert steeds beter met andere platforms, waaronder e-commerceplatforms, CRM-systemen en marketingautomatiseringstools. Dit maakt het makkelijker voor gebruikers om hun website te verbinden met andere tools die ze nodig hebben voor hun bedrijf.
 5. Groeiende populariteit: Joomla! blijft groeien in populariteit en wordt steeds vaker gebruikt voor websites van verschillende groottes en complexiteitsniveaus. Dit komt door de flexibiliteit, schaalbaarheid en vele functies van het platform.

Conclusie: Joomla! is een krachtig content management systeem dat steeds verder evolueert en aanpast aan de veranderende behoeften van gebruikers en bedrijven. Of je nu een kleine website wilt bouwen of een complexe websitestructuur wilt ontwikkelen, Joomla! biedt de tools en functionaliteiten die je nodig hebt.

Joomla webdesigner in Zuid Holland |

 1. Joomla SEO
 2. Zoekmachineoptimalisatie voor Joomla
 3. Joomla SEO-extensies
 4. Joomla metadata beheer
 5. Joomla sitemap
 6. Joomla robots.txt
 7. Joomla keyword optimalisatie
 8. Joomla snelheid en prestaties voor SEO
 9. Joomla URL-herschrijving
 10. Joomla social media integratie voor SEO.