Joomla website en Joomla template ontwikkelaar

Joomla

Joomla! is een (CMS), waarmee je dynamische websites en krachtige online toepassingen kunt bouwen.

Joomla! is erg populair om mee te werken en om je website te beheren. Joomla is een van de meest gebruikte Open Source platforms in Nederland. Met Joomla! kun je makkelijk je website inhoud aanpassen en blogs schrijven. Joomla! kun je ook gebruik voor Multi user website, waarbij elke gebruiker eigen deel van de site kan beheren.

WiseDesign ontwikkelt mobiel vriendelijke Joomla websites voor ondernemers die goed gevonden willen worden op het internet. De website wordt gebouwd om te scoren in de zoekmachines.
Een groot voordeel van Joomla! is dat u naast sjablonen ook uw website kunt verfraaien met extra onderdelen: ook wel componenten genoemd. Denk aan formulieren, kalenders, gastenboeken, enzovoort. Het is met behulp van deze extra onderdelen zelfs mogelijk volledige toepassingen als een webwinkel toe te voegen aan uw site.

  • Gebruiksvriendelijk
  • Onbeperkte functionaliteiten
  • Compatibiliteit met alle devices
  • SEO vriendelijk
  • Je kunt zelf aanpassingen doen op de website
De kosten voor een Joomla! website kunnen erg verschillen, echter omdat het meeste ontwikkelwerk al gedaan is, bespaar je een hoop kosten. Hierdoor kan je relatief veel budget besteden aan SEO, inhoudsoptimalisatie, social media en e-mailmarketing.

Wij bouwen ons eigen Joomla! templates. Daardoor is het beheer van de site niet erg ingewikkeld en is er alle vrijheid om gewenste aanpassingen snel en makkelijk door te voeren.

Ook een Joomla! website? Neem gerust contact met ons op.

Ik ben gespecialiseerd in het ontwikkelen van responsieve Joomla-templates, op maat gemaakte Joomla-websites en het aanbieden van een breed scala aan Joomla-ondersteuningsdiensten en Joomla-trainingen. Ik heb uitgebreide ervaring met het ontwerpen en ontwikkelen van niet alleen Joomla websites maar ook en een breed scala aan E-commerce en CMS systemen. Van het eerste ontwerp concept, projectmanagement, tot aan de installatie, aangepaste sjabloon ontwerp, site-bouwen, integratie, levering, training en blijvend website ondersteuning.

Al mijn aangepaste Joomla templates zijn gebouwd volgens uw eisen, dus er is veel minder codes dan u in commerciële templates vindt. Dit zorgt dat mijn sjablonen sneller laden, zoekmachine vriendelijker zijn en makkelijker om te beheren.

Alle aangepaste Joomla templates en websites die ik ontwikkel zijn op maat gemaakt, van nul af en op maat gecodeerd naar uw specificaties, zodat u er zeker van bent dat uw website uniek zal zijn.

joomla website maken, joomla CMS, Joomla Den haag, Joomla Zuid Holland, Joomla Voorburg. Neem gerust contact met ons op.

Magento webshop | Webshop Leidschendam