Over ons

Wie zijn we

WiseDesign is een webdesign bureau opgericht in 2008 als doel om dynamische websites te ontwikkelen op basis van CMS dat voor eindgebruiker makkelijker maakt om de website zelf te onderhouden.

Sindsdien hebben wij veel zien gebeuren in online wereld. We zagen online hypes komen en gaan en ja we hebben ook met Flash gewerkt en Paint gebruikt.

Wij hebben ook de opkomst van Joomla! meegemaakt en transformatie van WordPress van blog tot webshop gezien. Wij hebben dit allemaal doorstaan door goed werkt te leveren en ons te blijven ontwikkelen. Onze klanten tevreden houden en hun blijven ondersteunen is onze taak.

Wij kunnen dit aan je bewijzen door jou als klant te mogen hebben en iets moois voor je maken.
Neem contact met ons ons op voor een langere samenwerking.

Neem Contact

Geschiedenis

2007 -

Begonnen met mooi uitdaging om nieuwe dingen te maken die nog beter kunnen werken. Toen Flash was nog heel gewoon;)

08/09 -

Moeilijk jaar achter de rug, met veel marketing en veel netwerk borreltjes. Kennis gemaakt met Tobi Fondse en Ernest Verhagen die later zullen en heel belangrijke rol spellen bij WiseDesign.

09/10 -

De opkomst van Open Source CMS als WordPress, Joomla en Magento. Heeft hoop bedrijven het kop gekost. Maar juist ons op betere Ideeën hebben gebracht met veel nieuwe kansen.

10/11 -

Eindelijk een stabiele bestaan, paar solide klanten waar we hele jaar voor hebben gewerkt. Dit jaar hebben we ook Magento omarmt met het idee meer focus op webshops.

11/12 -

Samenwerking aangegaan met Zuid44 van Ernest Verhagen. En ontwerpbureau waar we tot dag van vandaag mee super goed werken. Gemiddeld 7 a 8 projecten per jaar.

12/13 -

Het jaar van Tobi Fondse van infanto.nl, samen met Tobi hebben we aan aan aantal grote projecten gewerkt. Het samenwerking liep gesmeerd. En loopt tot vandaag door.

14/15 -

Het jaar van Magento 2, dit jaar is met veel bombarie Magento 2 uitgebracht. We kunnen niet wachten om mee aan de slag te gaan. Er zal aantal blogs volgen waar we onze ervaring kunnen met jullie dellen.

2016 -

Mooi jaar achter de rug, voornamelijk op gebied van webshops. Maar ook hebben we primeur gehad van ons eerst Intranet project op basis van DotNet.

Expertise

Op welke gebieden kunnen wij u helpen:.

We werken graag met Open Source CMS waaronder WordPress, Joomla en Magento. We kunnen een ontwerp voor je maken en deze omzetten naar een werkende website. Maar we kunnen ook het door jou ontworpen layout omzetten naar een werkende website of webshop. Verder zijn we in staat om allerlei soorten applicaties voor je bedrijf te ontwikkelen. Denk hierbij aan: Veilige Intranet, Vacature applicaties of implementeren daarvan.

  • HTML en CSS Websites
  • WordPress website
  • Joomla Website
  • Magento Webshop
  • Hosting Service
  • PHP Applicaties
  • Websites beveiligen
  • Onderhoud uitvoeren

Dit zijn de gebieden waar we ons als vis in het water voelen. We kunnen alles op maat voor je leveren en jullie blijven ondersteunen.

Bekijk ons portfolio en neem gerust contact met ons op.

[custom_element element="div" css_class="team_box" inner_wrapper="false"]

In samenwerking met Joomlapartner bieden we een brede scala aan Webdiensten .

In 2000 ben ik voor het eerst in aanraking gekomen met Joomla! (toen nog Mambo). Voor een wijkbeheerteam via de gemeente waar ik destijds woonde heb ik een eerste website ontwikkeld. Gebruiksvriendelijkheid en archief opbouw waren belangrijke eisen aan de website en dat was de voornaamste reden waarom ik destijds voor dit CMS gekozen heb. Vanaf dat moment heb ik me ontwikkeld tot Joomla! specialist. Het systeem heeft ongekende mogelijkheden en ontzettend veel uitbreidingen, een overzichtelijke interface en een gigantische community die zich inzet om het systeem steeds beter te maken.

In 2005 werd het inmiddels zeer populaire CMS WordPress bekender onder het grote publiek, vanaf dat moment ben ik bezig gegaan met het volgen van de ontwikkelingen van dit CMS wat naast Joomla een belangrijke speler is geworden. WordPress kent geen geheimen waardoor elke vraag van jouw kant een helder antwoord voor je website bied.
Voor alle werkzaamheden rondom WordPress zorgen we voor een succesvol eindproduct.

Wij helpen je graag aan een mooie en overzichtelijke website wat doet waar hij voor is, klanten informeren en aansporen tot het doen van aankopen.

We werken vanaf ontwerp, bouw, onderhoud en maatwerk graag mee aan uw (nieuwe) project.

Hoe kunnen wij u helpen?

    [/custom_element]