Website bouwen stappenplan

Een website maken volgens een goed doordacht stappenplan

Een website maken kunt u het beste doen via een goed stappenplan. Dit voorkomt onder andere dat u na het maken van de website tot onaangename verassingen komt. Met door ons samengestelde stappenplan verzekeren wij ons van die nare verassingen.

Hoe gaan wij te werk

  • 1- Persoonlijk gesprek:
   We beginnen met een persoonlijk gesprek om inzicht te krijgen in uw wensen op het gebied van ontwerp en functionaliteit.
  • 2- Offerte:
   Nadat uw wensen bekend zijn, zal WiseDesign u een offerte doen toekomen.
  • 3- Functioneel en grafisch ontwerp:
   Zodra u met de offerte akkoord bent, gaan wij aan de slag met het ontwerp van uw website. De hoofdstructuur, het concept van de homepage en een eventueel onderliggende pagina worden gemaakt. Hierna volgt een evaluatie en worden eventuele wijzigingen doorgevoerd tot het gewenste resultaat is bereikt.
  • 4- Website bouwen:
   Is het design gereed en door u goedgekeurd? Dan gaan wij nu aan de slag met het bouwen van uw website. Het ontwerp wordt omgebouwd tot een volledig werkende site met alle functionaliteiten die daarbij horen.
  • 5- Content
   De content houdt in dat de teksten, foto’s en e.v.t filmpjes moeten op de site komen. Deze fase is van cruciaal belang, wij wensen de input op tijd te krijgen, zodat er geen vertragingen kunnen ontstaan.
  • 6- Testfase/Evaluatie:
   Als laatste stap testen we uw website en evalueren deze met u alvorens de definitieve oplevering plaatsvindt.
  • 7- Online
   Als de website definitief is, zal deze online worden gezet op de door u gewenste domeinnaam.
  • 8- Beheer en onderhoud:
   U krijgt instructies hoe u zelf de site kunt beheren en onderhouden, maar u kunt ook een onderhoudscontract met ons afsluiten. Wij zorgen er dan voor dat uw site steeds up-to-date is. Ieder half jaar (of zoveel vaker als contractueel is afgesproken) zullen wij in een evaluatiegesprek met u afstemmen of er nog wijzigingen en/of uitbreidingen moeten komen.
[custom_element element="div" css_class="team_box" inner_wrapper="false"]

Hoe kunnen wij u helpen?

  [/custom_element]