Portfolio Category: Website onderhoud

Jute Draagtassen met Joomla offerte systeem

HIDALGO BAGS & MORE Hidalgo International BV bestaat sinds 1993 en ons specialisme is tassen, bidons & shakers en sport-handdoeken. Ons hoofdkantoor is gevestigd in Nederland. Hier geeft het verkoopteam advies, is de grafische afdeling bezig met ontwerpen en ontvangen we u graag in onze showroom. In de begin jaren was Hidalgo alleen actief op…
Lees verder

Centerpoint Advies detacheringsbureau

In 2006 scherpt Centerpoint haar missie aan: Werken vanuit uw perspectief. Want dat is per slot van rekening in het belang van alle betrokken partijen. Opdrachtgevers willen professionals aantrekken die niet alleen aan alle functie-eisen voldoen maar ook hun talenten volledig tot ontplooiing willen brengen. En bouwprofessionals willen de mogelijkheid hebben om zich verder te…
Lees verder

Vincent Hoek | WordPress Parallax

Met Vincent als projectmanager kun je als opdrachtgever erop vertrouwen dat echt alles goed geregeld wordt binnen de gewenste tijdslijnen en het beschikbare budget. Niets is te moeilijk of te veel werk. Vincent verliest nooit het belang van de klant uit het oog. Hij is in staat om goed samen te werken met diverse stakeholders.
Lees verder

VL- Nieuws | Veiligheid en Leefbaarheid

vl•nieuws is de meest actuele nieuwssite over Veiligheid en Leefbaarheid in Nederland. Wij actualiseren onze site meerdere keren per dag. vl•nieuws publiceert eigen nieuwsartikelen en plaatst artikelen van anderen door. We werken ook met een aantal vaste partners.
Lees verder

Liscio schoonheidssalon

Liscio is snel groeiende. Steeds meer specialisten weten hun weg te vinden naar ons opleidingscentrum en werken naar volle tevredenheid met Liscio Wax. Op dit moment biedt de webshop van Liscio alleen Harde Wax, maar medio november zal ook Liscio stripwax verkrijgbaar zijn.
Lees verder

AMMS Electronics | Computer Webshop

AMMS Electronics, is in 1994 gestart als eenmanszaak en groeide in 2000 uit naar BV met meerdere medewerkers. Wij bieden een breed en diep assortiment computers, componenten, randapparatuur, software en multimedia producten aan. Door traditionele verkoopmethoden te combineren met nieuwe technologieën leveren wij al meer dan 20 jaar succesvol aan zowel particulieren als bedrijven.
Lees verder