WooCommerce 3.5 is uit

WooCommerce 3.5 is afgelopen week uitgebracht. Het betreft een relatief kleine update die sinds mei in ontwikkeling was, en waarvan de testfase in september van start ging. Deze versie van de populaire WordPress webshop plugin heeft terugwerkende compatibiliteit tot versie 3.0 van de plugin, maar gebruikers krijgen zoals altijd wel het advies om al hun thema’s en extensies te testen voor ze updaten.

Over WooCommerce 3.5

Webshop eigenaren die upgraden naar WooCommerce 3.5, kunnen ten eerste een aantal veranderingen in de standaard transactionele e-mails verwachten. Deze mails zijn herschreven om vriendelijker en menselijker over te komen. De content van de volgende e-mails is aangepast: on-hold, processing, completed, refunded (full en partially), invoice (pending en non-pending), customer notes, password reset en new account. Ook de standaard content in de admin e-mails is waar nodig herschreven.

De WooCommerce REST API is ook verbeterd, wat interessant is voor ontwikkelaars.

Verder introduceert WooCommerce 3.5 ondersteuning voor de Custom Product Tables feature plugin, die ontwikkeld wordt ter verbetering van webshop performance en schaalbaarheid. Het opslaan van productgegevens in custom tabellen kan in bepaalde gevallen resulteren in 30% snellere laadtijden.

Meer weten overWooCommerce 3.5?

Wil je meer weten over wat er allemaal nieuw is in WooCommerce 3.5, dan kun je de release post op WooCommerce.WordPress.com raadplegen.

Nog geen comments.

Laat reactie achter